UtazásiIroda.hu  |  Utazási irodák  |  Unitravel Utazási Iroda
Unitravel Utazási Iroda

Unitravel Utazási Iroda útjai  

Az UNITRAVEL Utazás- és Sportszervező Iroda 1990-ben alakult meg azzal a céllal, hogy mind az üdülések jellege, mind az úti célok jellegének vonatkozásában megújítsa a hazai idegenforgalmi kínálatot.

A klasszikus mediterrán üdülések vonatkozásában az UNITRAVEL évek óta piacvezető szerepet tölt be Málta és a Francia Riviéra irányába, továbbá Tunézia, Szicília, Korzika népszerű üdülőhelyeire is régóta utaztatunk. Színvonalas szállodák, apartmanhotelek, telepített idegenvezetők várják utasainkat.

Bevezettük és meghonosítottuk az aktív, sportos üdüléseket, melyek során vendégeink részére a klubüdülőben szakképzett animátorok remek sportolási és szórakoztató programokat nyújtanak. Aktív üdüléseinknek köszönhetően évről évre növekszik törzsutasaink száma.

A sítúrák szervezésében cégünk -ajánlataink széles skálájával és kedvező árfekvésével - jelentős eredményeket ért el. Főként Franciaország, mellette Olaszország és Ausztria legjobb síterepeit ajánljuk a téli sportok rajongóinak. A diákcsoportoktól egészen a luxusigényeket kedvelőkig minden réteg megtalálja a számára kedvező lehetőséget.

A kulturális körutak és csillagtúrák szervezése már '93 óta az UNITRAVEL tevékenységének színfoltja. Európa számos népszerű régiójába indítunk buszos, illetve repülős túrákat. Törekvésünk: érdekes és változatos programok összeállításával a rendelkezésre álló idő alatt minél többet láttatni.

Az UNITRAVEL foglalkozik továbbá:

Egyéni szállásfoglalás Európában
Sporteseményekre (pl. foci VB, EB) szállás, belépőjegy biztosítása
Cégek, intézmények részére incentive utaztatás, speciális szakmai programok megszervezése


Unitravel Utazási Iroda útjai

Találatok száma: 0 / 0 oldalKiemelt ajánlatok
LEGFRISSEBB AJÁNLATOK
Advent Bécsben + városnézés
1 napos városnézés
legközelebbi indulás: 2018. november 24.
Szervező: Adutours Utazási Iroda
5 190 Ft/fő-től
Kína és a titokzatos Tibet
14 nap / 11 éjszaka

Szervező: Tdm Travel
649 900 Ft/fő-től
AKCIÓS UTAK
KERESÉS
BELÉPÉS


HÍRLEVÉL

html (képek is)
txt (csak szöveg)
ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Ha kérdése van:
(06-1) 371 2191
(06-30) 343 4343

info@utazasiiroda.hu
A kártyás fizetés szolgáltatója:

PayU Vásárlói tájékoztató